Beiskolázás

 

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

Minden család életében eljön a pillanat, amikor dönteni kell, melyik iskolában kezdi meg a leendő elsős kisdiák az iskolai tanulmányait. A gyermek egész életére kihathat, hogy a szülő ekkor, jó döntést hozott-e. Szeretnénk ebben a nehéz kérdésben segíteni. Döntésük kialakítása előtt kérjük, vegyen részt, iskolánk „Nyitott szívvel, nyitott kapukkal” program sorozatán, melyen iskolánk életéből szemezgetünk. Felelős döntést csak a lehetőségek ismeretében tudnak hozni.

Első foglalkozás: 2020. március 6. Délelőtt a gyerekek az óvónénik kíséretében meglátogatják az iskolát, részt vesznek egy játékos tanórán. Délután 4 órakor a szülők részére bemutatjuk az iskola kínálatát, a leendő elsős tanító nénit. Ismertetjük a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat.

Második foglalkozás: március 27. 16 órára várjuk a gyerekeket szülőkkel együtt. Néptáncfoglalkozást tekinthetnek meg az érdeklődők. A gyerekek digitális foglalkozáson vehetnek részt.

Harmadik foglalkozás: április 3. 16 órától a leendő tanító néni vezetésével kézműveskedhetnek a gyerekek, melyen nem lesz hiány mondókákból, éneklésből.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, a közös munka reményében:

Streicher-Lázár Henrietta
leendő osztályfőnök

Bayer Gusztávné
igazgatóhelyettes

Korábbi évek tájékoztató kiadványai:

 

 

 

 

 

Megosztás